Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Physical, chemical and sensory characteristics and functional properties of fermented sausages with added plant oils
Naziv: Physical, chemical and sensory characteristics and functional properties of fermented sausages with added plant oils
Физичка, хемијска, сензорна и функционална својства ферментисаних кобасица са додатком биљних уља
Autori: Stajić, Slaviša  
Mentor: Živković, Dušan  
Ostala autorstva: Tomović, Vladimir  ; Lilić, Slobodan  ; Antić, Mališa  ; Tomašević, Igor  
Godina: 2015
Izdavač: Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet
Tip rezultata: Doktorska disertacija
VBS COBISS: 47620367
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/37
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/202195
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/4900
http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=2568
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:10637/bdef:Content/download
Projekat: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
M-kategorija: 
70M70 - Odbranjena doktorska disertacija

Zahtev za ispravku

Poruka će biti poslata Vašem NIO uredniku

Molimo Vas da unesete sadržaj

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Creative Commons licenca