Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical composition and antibacterial activity of red murta (Ugni molinae Turcz.) seeds: an undervalued Chilean resource
Назив: Chemical composition and antibacterial activity of red murta (Ugni molinae Turcz.) seeds: an undervalued Chilean resource
Аутори: Cabrera-Barjas, Gustavo; Quezada, Adriana; Bernardo, Yamilé; Moncada, Mauricio; Zúñiga, Elisa; Wilkens, Marcela; Giordano, Ady; Nešić, Aleksandra  ; Delgado, Nacarid
Година: 2020
Публикација: Journal of Food Measurement and Characterization
ISSN: 2193-4126 Journal of Food Measurement and Characterization Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 14 br. 4 str. 1810-1821
DOI: 10.1007/s11694-020-00428-x
WoS-ID: 000516954800006
Scopus-ID: 2-s2.0-85080881667
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/202387
https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/8845
Пројекат: Grant CONICYT PIA/APOYO CCTE [FB170007]
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

9
SCOPUSTM
6
OpenCitations
8
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.