Резултати

еНаука >  Резултати >  Physical-Chemical Evaluation of Active Food Packaging Material Based on Thermoplastic Starch Loaded with Grape cane Extract
Назив: Physical-Chemical Evaluation of Active Food Packaging Material Based on Thermoplastic Starch Loaded with Grape cane Extract
Аутори: Díaz-Galindo, Edaena Pamela; Nešić, Aleksandra  ; Cabrera-Barjas, Gustavo; Mardones, Claudia; von Baer, Dietrich; Bautista-Baños, Silvia; Dublan Garcia, Octavio
Година: 2020
Публикација: Molecules
ISSN: 1420-3049 Molecules Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 25 br. 6 str. 1306-1306
DOI: 10.3390/molecules25061306
WoS-ID: 000530248700049
Scopus-ID: 2-s2.0-85081659937
PMID: 32182987
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/202440
https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/8891
Пројекат: ANID CONICYT PIA/APOYO CCTE [AFB170007]
Comision Nacional de Investigacion Cientifica y Tecnologica (CONICYT) CONICYT FONDECYT [1191528]
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

23
SCOPUSTM
8
PubMed CentralTM
15
OpenCitations
22
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца