Резултати

еНаука >  Резултати >  A progressive electrochemical sensor for food quality control: Reliable determination of theobromine in chocolate products using a miniaturized boron-doped diamond electrode
Назив: A progressive electrochemical sensor for food quality control: Reliable determination of theobromine in chocolate products using a miniaturized boron-doped diamond electrode
Аутори: Šovrc, Ľubomír; Hasso, Marek; Sarakhman, Olha; Kianicková, Kristína; Stanković, Dalibor  ; Otrisal, Pavel
Година: 2018
Публикација: Microchemical Journal
ISSN: 0026-265X Microchemical Journal Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Science Bv, Amsterdam
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 142 str. 297-304
DOI: 10.1016/j.microc.2018.07.007
WoS-ID: 000442708800039
Scopus-ID: 2-s2.0-85049787620
URI: https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/7791
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2208
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/202715
URL: https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0026265X18307367
Пројекат: Primena unapređenih oksidacionih procesa i nanostrukturisanih oksidnih materijala za uklanjanje zagađivača iz životne sredine, razvoj i optimizacija instrumentalnih tehnika za praćenje efikasnosti (RS-172030)
Strengthening of the MagBioVin Research and Innovation Team for Development of Novel Approaches for Tumour Therapy based on Nanostructured Materials (EU-621375)
Grant Agency of the Slovak Republic [1/0489/16]
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

54
SCOPUSTM
31
OpenCitations
49
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.