Резултати
Назив: | Effect of conjugated linoleic acids in pig nutrition on quality of meat | Аутори: | Ivanović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | 58th International Meat Industry Conference (MEATCON2015) | ISSN: | 2211-601X![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier Science Bv, Amsterdam | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 5 str. 105-108 | DOI: | 10.1016/j.profoo.2015.09.029 | WoS-ID: | 000380429000028 | URI: | http://www.sciencedirect.com/science/journal/2211601X/5/supp/C https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1241 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/202987 |
Пројекат: | Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.