Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of conjugated linoleic acids in pig nutrition on quality of meat
Назив: Effect of conjugated linoleic acids in pig nutrition on quality of meat
Аутори: Ivanović, Jelena  ; Pantić, Srdjan; Dokmanović, Marija  ; Glamočlija, Nataša  ; Marković, Radmila  ; Janjić, Jelena  ; Baltić, Milan Ž. 
Година: 2015
Публикација: 58th International Meat Industry Conference (MEATCON2015)
ISSN: 2211-601X Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Science Bv, Amsterdam
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 5 str. 105-108
DOI: 10.1016/j.profoo.2015.09.029
WoS-ID: 000380429000028
URI: http://www.sciencedirect.com/science/journal/2211601X/5/supp/C
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1241
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/202987
Пројекат: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

8
OpenCitations
9
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.