Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of in vitro digestion process on the antioxidant activity of kombucha beverages
Назив: Influence of in vitro digestion process on the antioxidant activity of kombucha beverages
Аутори: Malbaša, Radomir  ; Vitas, Jasmina  ; Popović, Ljiljana  ; Čakarević, Jelena  ; Vukmanović, Stefan 
Година: 2019
Публикација: Book of Abstracts / 6th International Conference on Food Digestion, ICFD, Granada, April 2-4, 2019
Издавач: Infogest
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 64-64
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/203052
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Подаци и/или пуни текст су непотпуни
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.