Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of in vitro digestion process on the antioxidant activity of kombucha beverages

Назив: | Influence of in vitro digestion process on the antioxidant activity of kombucha beverages | Аутори: | Malbaša, Radomir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Book of Abstracts / 6th International Conference on Food Digestion, ICFD, Granada, April 2-4, 2019 | Издавач: | Infogest | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 64-64 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/203052 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | Напомена о доступности: | Подаци и/или пуни текст су непотпуни | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.