Резултати

еНаука >  Резултати >  Benchmarking as a tool for comparation of frozen pastry products between local producer and Best-in-class producers
Назив: Benchmarking as a tool for comparation of frozen pastry products between local producer and Best-in-class producers
Аутори: Andrea Dobrosavljević; Urošević, Snežana M.  
Година: 2018
Публикација: XIV International May Conference on Strategic Management, Bor, Serbia
Издавач: Tehnički fakultet u Boru
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6305-078-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 76-85-85
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/203174
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.