Резултати
еНаука >
Резултати >
Benchmarking as a tool for comparation of frozen pastry products between local producer and Best-in-class producers
Назив: | Benchmarking as a tool for comparation of frozen pastry products between local producer and Best-in-class producers | Аутори: | Andrea Dobrosavljević; Urošević, Snežana M. ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | XIV International May Conference on Strategic Management, Bor, Serbia | Издавач: | Tehnički fakultet u Boru | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-6305-078-5![]() ![]() |
Колација: | str. 76-85-85 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/203174 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.