Резултати
еНаука >
Резултати >
Functional fermented whey carrot beverage - qualitative, nutritive and techno-economic analysis

Назив: | Functional fermented whey carrot beverage - qualitative, nutritive and techno-economic analysis | Аутори: | Arsić, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Romanian Biotechnological Letters | ISSN: | 1224-5984![]() ![]() |
Издавач: | Ars Docendi, Bucharest | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 23 br. 2 str. 13496-13504 | WoS-ID: | 000431317900015 | URI: | http://www.rombio.eu/vol23nr2/15.pdf https://enauka.gov.rs/handle/123456789/206181 http://repository.iep.bg.ac.rs/220/ www.rombio.eu https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/4030 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/4030 |
URL: | http://www.rombio.eu/vol23nr2/15.pdf www.rombio.eu |
Пројекат: | Производња млечне киселине и пробиотика на отпадним производима прехрамбене и агро-индустрије | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |

WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.