Резултати

еНаука >  Резултати >  Functional fermented whey carrot beverage - qualitative, nutritive and techno-economic analysis
Назив: Functional fermented whey carrot beverage - qualitative, nutritive and techno-economic analysis
Аутори: Arsić, Slavica  ; Bulatović, Maja  ; Zarić, Danica  ; Kokeza, Gordana  ; Subić, Jonel  ; Rakin, Marica  
Година: 2018
Публикација: Romanian Biotechnological Letters
ISSN: 1224-5984 Romanian Biotechnological Letters Претражи идентификатор
Издавач: Ars Docendi, Bucharest
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 23 br. 2 str. 13496-13504
WoS-ID: 000431317900015
URI: http://www.rombio.eu/vol23nr2/15.pdf
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/206181
http://repository.iep.bg.ac.rs/220/
www.rombio.eu
https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/4030
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/4030
URL: http://www.rombio.eu/vol23nr2/15.pdf
www.rombio.eu
Пројекат: Производња млечне киселине и пробиотика на отпадним производима прехрамбене и агро-индустрије
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
23M23 - Међународни часопис категорије M23

11
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.