Резултати

еНаука >  Резултати >  Encapsulation of basil (Ocimum basilicum) essential oil
Назив: Encapsulation of basil (Ocimum basilicum) essential oil
Аутори: Kalušević, Ana ; Lević, Steva  ; Djordjević, Verica; Beatović, Damir; Jelačić, Slavica ; Bugarski, Branko  ; Nedović, Viktor  
Година: 2012
Публикација: CEFood 2012 - Proceedings of 6th Central European Congress on Food
Издавач: 6th Central European Congress on Food, CEFood 2012
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 1087-1092
Scopus-ID: 2-s2.0-84926064640
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/206290
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2785
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/1993
http://cefood2012.rs/uploads/docu/proceedings.pdf
URL: http://cefood2012.rs/uploads/docu/proceedings.pdf
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

2
SCOPUSTM

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.