Резултати

еНаука >  Резултати >  ASSESMENT OF POSSIBILITY OF CURING LOWER QUALITY PORK
Назив: ASSESMENT OF POSSIBILITY OF CURING LOWER QUALITY PORK
Аутори: Ljiljana Petrović; Džinić, Natalija ; Đorđe Okanović  
Година: 2014
Публикација: 7th Central European Congress on Food
Издавач: Makedonija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-608-4565-05-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 275-275
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/208341
URL: http://www.keyevent.org/files/Attachment/CEFood_Congress_2014_Macedonia_Report.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.