Резултати
еНаука >
Резултати >
Auswirkung der Endpunkttemperatur im Inneren auf den Mineralstoffgehalt von Schweinerückenbraten

Назив: | Auswirkung der Endpunkttemperatur im Inneren auf den Mineralstoffgehalt von Schweinerückenbraten Effect of endpoint internal temperature on mineral contents of roasted pork loin |
Аутори: | Tomović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | Fleischwirtschaft | ISSN: | 0015-363X![]() ![]() |
Издавач: | Frankfurt Main: Deutscher Fachverlag GmbH | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 96 br. 12 str. 101-105 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85012307830 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/4012 https://www.masader.om/eds/detail?db=bsu&an=122936106&isbn=0015363X https://enauka.gov.rs/handle/123456789/208538 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1332 |
URL: | https://www.masader.om/eds/detail?db=bsu&an=122936106&isbn=0015363X | М-категорија: | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |

SCOPUSTM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.