Резултати

еНаука >  Резултати >  Bacillus sp. Isolated from Japanese food Natto
Назив: Bacillus sp. Isolated from Japanese food Natto
Аутори: Joksimović, Kristina  ; Žerađanin, Aleksandra  ; Avdalović, Jelena  ; Miletić, Srđan  ; Gojgić-Cvijović, Gordana  ; Beškoski, Vladimir  
Година: 2019
Публикација: Proceedings of Serbian Biochemical Society Ninth Conference with international participation, 14-16. Novembar 2019, Belgrade
Издавач: Belgrade: Faculty of Chemistry, Serbian Biochemical Society
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/5015
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/208601
https://www.mineravita.com/gmbh/ref/808886%D0%9A%D0%88%D0%BE%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B_%D0%91%D0%A5%D0%94.pdf
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5388
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5389
URL: https://www.mineravita.com/gmbh/ref/808886%D0%9A%D0%88%D0%BE%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B_%D0%91%D0%A5%D0%94.pdf
Пројекат: Simultana bioremedijacija i soilifikacija degradiranih prostora, za očuvanje prirodnih resursa biološki aktivnih supstanci i razvoj i proizvodnju biomaterijala i dijetetskih proizvoda (RS-43004)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца