Назив: | Bacillus sp. Isolated from Japanese food Natto |
Аутори: | Joksimović, Kristina ; Žerađanin, Aleksandra ; Avdalović, Jelena ; Miletić, Srđan ; Gojgić-Cvijović, Gordana ; Beškoski, Vladimir |
Година: | 2019 |
Публикација: | Proceedings of Serbian Biochemical Society Ninth Conference with international participation, 14-16. Novembar 2019, Belgrade |
Издавач: | Belgrade: Faculty of Chemistry, Serbian Biochemical Society |
Тип резултата: | Конференцијски рад |
URI: | https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/5015 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/208601 https://www.mineravita.com/gmbh/ref/808886%D0%9A%D0%88%D0%BE%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B_%D0%91%D0%A5%D0%94.pdf http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5388 http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5389 |
URL: | https://www.mineravita.com/gmbh/ref/808886%D0%9A%D0%88%D0%BE%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B_%D0%91%D0%A5%D0%94.pdf |
Пројекат: | Simultana bioremedijacija i soilifikacija degradiranih prostora, za očuvanje prirodnih resursa biološki aktivnih supstanci i razvoj i proizvodnju biomaterijala i dijetetskih proizvoda (RS-43004) |
М-категорија: | |