Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of ripening stage on phenolic composition and antioxidant activity of Vitis vinifera L. red grape varieties
Назив: | Influence of ripening stage on phenolic composition and antioxidant activity of Vitis vinifera L. red grape varieties | Аутори: | Radovanović, Blaga ; A. Radovanović; B. Jovancicević | Година: | 2013 | Публикација: | The Journal of Ege University Faculty of Agriculture | ISSN: | 1018-8851 Претражи идентификатор | Издавач: | Ege University, faculty of Agriculture, Izmir, Turkey | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 2 str. 685-689 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/209379 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.