Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of ripening stage on phenolic composition and antioxidant activity of Vitis vinifera L. red grape varieties
Назив: Influence of ripening stage on phenolic composition and antioxidant activity of Vitis vinifera L. red grape varieties
Аутори: Radovanović, Blaga ; A. Radovanović; B. Jovancicević  
Година: 2013
Публикација: The Journal of Ege University Faculty of Agriculture
ISSN: 1018-8851 Претражи идентификатор
Издавач: Ege University, faculty of Agriculture, Izmir, Turkey
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 2 str. 685-689
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/209379
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.