Резултати
еНаука >
Резултати >
Corrected: The influence of brewers' yeast addition on lactic acid fermentation of brewers' spent grain hydrolysate by Lactobacillus rhamnosus

Назив: | Corrected: The influence of brewers' yeast addition on lactic acid fermentation of brewers' spent grain hydrolysate by Lactobacillus rhamnosus Korigovano - uticaj dodatka pivskog kvasca na mlečno-kiselu fermentaciju hidrolizata pivskog tropa sa Lactobacillus rhamnosus |
Аутори: | Pejin, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | Journal on Processing and Energy in Agriculture | ISSN: | 1821-4487![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 20 br. 4 str. 193-196 | URI: | http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3191 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/209443 |
URL: | http://scindeks.ceon.rs/article.aspx?artid=1821-44871604193P | Пројекат: | Proizvodnja mlečne kiseline i probiotika na otpadnim proizvodima prehrambene i agro-industrije (RS-31017) | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.