Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of food consumption and socio-economic factors on the relationship between zinc and iron intake and status in a healthy population
Назив: The influence of food consumption and socio-economic factors on the relationship between zinc and iron intake and status in a healthy population
Аутори: Knez, Marija Lj.  ; Nikolić, Marina ; Zeković, Milica T.  ; Stangoulis, James C. R.; Gurinović, Mirjana A.  ; Glibetić, Marija D.  
Година: 2017
Публикација: Public Health Nutrition
ISSN: 1368-9800 Public Health Nutrition Претражи идентификатор
Издавач: Cambridge Univ Press, Cambridge
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 20 br. 14 str. 2486-2498
DOI: 10.1017/S1368980017001240
WoS-ID: 000417836600003
Scopus-ID: 2-s2.0-85021181176
PMID: 28641600
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/209459
https://rimi.imi.bg.ac.rs/handle/123456789/786
http://rimi.imi.bg.ac.rs/handle/123456789/786
Пројекат: Biološki mehanizmi, nutritivni unos i status polinezasićenih masnih kiselina i folata: Unapređenje ishrane u Srbiji (RS-41030)
Beneficial effects of dietary bioactive peptides and polyphenols on cardiovascular health in humans (EU-312090)
Australian Postgraduate Award Scholarship
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

18
SCOPUSTM
12
PubMed CentralTM
20
OpenCitations
18
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.