Резултати

еНаука >  Резултати >  Development of Semiliquid Ingredients from Grape Skins and Their Potential Impact on the Reducing Capacity of Model Functional Foods
Назив: Development of Semiliquid Ingredients from Grape Skins and Their Potential Impact on the Reducing Capacity of Model Functional Foods
Аутори: Stojanović, Milan; Marinoni, Laura; Cabassi, Giovanni; Antić, Mališa  ; Lavelli, Vera
Година: 2018
Публикација: Journal of Food Quality
ISSN: 0146-9428 Journal of Food Quality Претражи идентификатор
Издавач: Wiley-Hindawi, London
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 2018 str. 1-9
DOI: 10.1155/2018/1969680
WoS-ID: 000429723300001
Scopus-ID: 2-s2.0-85045532685
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4735
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/209585
Пројекат: European Commission as part of Erasmus Mundus SIGMA Scholarship Mobility
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

1
OpenCitations
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца