Резултати

еНаука >  Резултати >  Recovery of Tocopherols, Amygdalin, and Fatty Acids From Apricot Kernel Oil: Cold Pressing Versus Supercritical Carbon Dioxide
Назив: Recovery of Tocopherols, Amygdalin, and Fatty Acids From Apricot Kernel Oil: Cold Pressing Versus Supercritical Carbon Dioxide
Аутори: Pavlović, Nika; Vidović, Senka  ; Vladić, Jelena  ; Popović, Ljiljana  ; Moslavac, Tihomir; Jakobović, Snježana; Jokić, Stela
Година: 2018
Публикација: European Journal of Lipid Science and Technology
ISSN: 1438-7697 European Journal of Lipid Science and Technology Претражи идентификатор
Издавач: Wiley
Тип резултата: Научни чланак
Колација: str. 1800043-1800043
DOI: 10.1002/ejlt.201800043
WoS-ID: 000449750900010
Scopus-ID: 2-s2.0-85053544902
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/210249
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/1183
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

29
SCOPUSTM
11
OpenCitations
21
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.