Резултати
еНаука >
Резултати >
Recovery of Tocopherols, Amygdalin, and Fatty Acids From Apricot Kernel Oil: Cold Pressing Versus Supercritical Carbon Dioxide

Назив: | Recovery of Tocopherols, Amygdalin, and Fatty Acids From Apricot Kernel Oil: Cold Pressing Versus Supercritical Carbon Dioxide | Аутори: | Pavlović, Nika; Vidović, Senka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | European Journal of Lipid Science and Technology | ISSN: | 1438-7697![]() ![]() |
Издавач: | Wiley | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | str. 1800043-1800043 | DOI: | 10.1002/ejlt.201800043 | WoS-ID: | 000449750900010 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85053544902 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/210249 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/1183 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |

SCOPUSTM

OpenCitations

WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.