Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of storage in a low oxygen gas atmosphere on colour and sensory properties of pork loins

Назив: | Effect of storage in a low oxygen gas atmosphere on colour and sensory properties of pork loins | Аутори: | Peulić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Packaging Technology and Science | ISSN: | 0894-3214![]() ![]() |
Издавач: | Wiley | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 27 br. 2 str. 129-139 | DOI: | 10.1002/pts.2011 | WoS-ID: | 000330801700003 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84892607365 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/210324 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/7336 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.