Резултати

еНаука >  Резултати >  Response surface methodology for optimisation of edible coatings based on dextran from Leuconostoc mesenteroides T3
Назив: Response surface methodology for optimisation of edible coatings based on dextran from Leuconostoc mesenteroides T3
Аутори: Davidović, Slađana  ; Miljković, Miona  ; Tomić, Miloš; Gordić, Milan  ; Nešić, Aleksandra  ; Dimitrijević, Suzana  
Година: 2018
Публикација: Carbohydrate Polymers
ISSN: 0144-8617 Carbohydrate Polymers Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Ltd.
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 184 str. 207-213
DOI: 10.1016/j.carbpol.2017.12.061
WoS-ID: 000423720500024
Scopus-ID: 2-s2.0-85039774093
PMID: 29352913
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/210556
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/4017
https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/1932
Пројекат: Primena biotehnoloških metoda u održivom iskorišćenju nus-proizvoda agroindustrije (RS-31035)
Nove tehnologije za monitoring i zaštitu životnog okruženja od štetnih hemijskih supstanci i radijacionog opterećenja (RS-43009)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

34
SCOPUSTM
7
PubMed CentralTM
20
OpenCitations
31
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.