Резултати

еНаука >  Резултати >  Physicochemical, Antioxidant and Sensory Properties of Peach Wine Made from Redhaven Cultivar
Назив: Physicochemical, Antioxidant and Sensory Properties of Peach Wine Made from Redhaven Cultivar
Аутори: Davidovic, Sonja M.; Veljović, Mile S.  ; Sredojević, Milica  ; Baošić, Rada  ; Natić, Maja  ; Dabić-Zagorac, Dragana  ; Pecić, Sonja  ; Vukosavljevic, Predrag V.  
Година: 2013
Публикација: Journal of Agricultural and Food Chemistry
ISSN: 0021-8561 Journal of Agricultural and Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Amer Chemical Soc, Washington
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 61 br. 6 str. 1357-1363
DOI: 10.1021/jf3043727
WoS-ID: 000315079800027
Scopus-ID: 2-s2.0-84873678959
PMID: 23301859
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3287
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1601
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/210855
Пројекат: Razvoj i primena novih i tradicionalnih tehnologija u proizvodnji konkurentnih prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću za evropsko i svetsko tržište - Stvorimo bogatstvo iz bogatstva Srbije (RS-46001)
Korelacija strukture i osobina prirodnih i sintetičkih molekula i njihovih kompleksa sa metalima (RS-172017)
Reinforcement of the Faculty of Chemistry, University of Belgrade, towards becoming a Center of Excellence in the region of WB for Molecular Biotechnology and Food research (EU-256716)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

44
SCOPUSTM
7
PubMed CentralTM
32
OpenCitations
34
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.