Резултати

еНаука >  Резултати >  Mineral Elements, Lipoxygenase Activity, and Antioxidant Capacity of Okara as a Byproduct in Hydrothermal Processing of Soy Milk
Назив: Mineral Elements, Lipoxygenase Activity, and Antioxidant Capacity of Okara as a Byproduct in Hydrothermal Processing of Soy Milk
Аутори: Stanojević, Slađana  ; Barać, Miroljub  ; Pešić, Mirjana  ; Vucelic-Radović, Biljana ; Žilić, Slađana  ; Kresović, Mirjana M. 
Година: 2014
Публикација: Journal of Agricultural and Food Chemistry
ISSN: 0021-8561 Journal of Agricultural and Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Amer Chemical Soc, Washington
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 62 br. 36 str. 9017-9023
DOI: 10.1021/jf501800s
WoS-ID: 000341544400012
Scopus-ID: 2-s2.0-84907185155
PMID: 25167333
URI: http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/541
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3402
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/210858
Пројекат: Interdisciplinarni pristup stvaranju novih sorti soje i unapređenju tehnologije gajenja i dorade semena (RS-31022)
Advancing research in agricultural and food sciences at Faculty of Agriculture, University of Belgrade (EU-316004)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

29
SCOPUSTM
6
PubMed CentralTM
18
OpenCitations
24
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.