Резултати
еНаука >
Резултати >
Functional, rheological and sensory properties of probiotic milk chocolate produced in a ball mill
Назив: | Functional, rheological and sensory properties of probiotic milk chocolate produced in a ball mill | Аутори: | Zarić, Danica ; Bulatović, Maja ; Rakin, Marica ; Krunić, Tanja ; Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana | Година: | 2016 | Публикација: | RSC Advances | ISSN: | 2046-2069 RSC Advances Претражи идентификатор | Издавач: | Cambridge: The Royal Society of Chemistry | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 6 br. 17 str. 13934-13941 | DOI: | 10.1039/c5ra21363k | WoS-ID: | 000369639400041 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84957606706 | URI: | http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3388 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/210993 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5198 |
Пројекат: | Razvoj novih funkcionalnih konditorskih proizvoda na bazi uljarica (RS-31014) Proizvodnja mlečne kiseline i probiotika na otpadnim proizvodima prehrambene i agro-industrije (RS-31017) |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |