Резултати

еНаука >  Резултати >  CHARACTERISTICS OF SPELTA WHEAT AS A RAW MATERIAL FOR ORGANIC PASTA
Назив: CHARACTERISTICS OF SPELTA WHEAT AS A RAW MATERIAL FOR ORGANIC PASTA
Аутори: Filipović, Jelena  ; Bodroža, Marija  ; Psodorov, Đorđe ; Košutić, Milenko  ; Nježić, Zvonko  ; Filipović, Nada 
Година: 2012
Публикација: 6 th Central European Congress on Food, CEFood 2012
Издавач: University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 639-643
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/213331
URL: https://www.fins.uns.ac.rs
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.