Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of osmotic pretreatment on quality and physical properties of dried quinces (Cydonia oblonga)
Назив: | Effects of osmotic pretreatment on quality and physical properties of dried quinces (Cydonia oblonga) | Аутори: | Radojčin, Milivoj T. ; Babić, Mirko ; Lj. Babić; Pavkov, Ivan S. ; BUKUROV, MAŠA Ž. ; BIKIĆ, SINIŠA M. ; V. Mitrevski | Година: | 2015 | Публикација: | Journal of Food and Nutrition Research | ISSN: | 1338-4260 Journal of Food and Nutrition Research Претражи идентификатор | Издавач: | Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum, Lužianky, Slovakia | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 54 br. 2 str. 142-154 | WoS-ID: | 000357545000006 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/213884 | URL: | http://www.vup.sk/en/index.php?mainID=2&navID=34&version=2&volume=54&article=1967 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
8
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.