Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of extraction solvent and maturity stage on antioxidant capacity of fruits of sweet cherry
Назив: The influence of extraction solvent and maturity stage on antioxidant capacity of fruits of sweet cherry
Аутори: PeićTukuljac, Marijana  ; Prvulović, Dejan M.  ; Barać, Goran Ž.  ; Miodragović, Maja Đ.  ; Ognjanov, Vladislav M.  
Година: 2018
Публикација: Serbian Biochemical Society Conference with international participation
Издавач: Faculty of Chemistry, Serbian Biochemical Society, Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7220-096-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 167-168
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/213916
URL: http://www.bds.org.rs/download/VIII_SBS_Conference_Proceedings_2018.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.