Резултати

еНаука >  Резултати >  Laetiporussulphureus: study on chemical composition, biological activities and influence on oxidative and microbial stability of cooked sausage
Назив: Laetiporussulphureus: study on chemical composition, biological activities and influence on oxidative and microbial stability of cooked sausage
Аутори: Novaković A.; Ikonić Predrag  ; Šojić B.; Peulić Tatjana  ; Delić, Jovana  ; Sakač M.  
Година: 2021
Публикација: VII International conference sustainable food and postharvest technologies - INOPTEP 2021
Издавач: Vršac
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 91-92
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/215597
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.