Резултати
еНаука >
Резултати >
Laetiporussulphureus: study on chemical composition, biological activities and influence on oxidative and microbial stability of cooked sausage
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Laetiporussulphureus: study on chemical composition, biological activities and influence on oxidative and microbial stability of cooked sausage | Аутори: | Novaković A.; Ikonić Predrag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | VII International conference sustainable food and postharvest technologies - INOPTEP 2021 | Издавач: | Vršac | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 91-92 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/215597 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.