Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of moisture content on enzyme production by solid state fermentation on soybean meal
Назив: | Effect of moisture content on enzyme production by solid state fermentation on soybean meal | Аутори: | Luković, Nevena D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Food Quality and Safety, Health and Nutrition Congress - NUTRICON 2019 | Издавач: | Consalting and Training Centre KEY, Macedonia, Ohrid, Macedonia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 987-608-4565-13-0![]() ![]() |
Колација: | br. Book of Abstracts, Vladimir Kakurinov (editor) str. 73-73 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/216707 | URL: | http://www.keyevent.org/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.