Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of moisture content on enzyme production by solid state fermentation on soybean meal
Назив: Effect of moisture content on enzyme production by solid state fermentation on soybean meal
Аутори: Luković, Nevena D.  ; Abdalla Ali Salim; Sanja Grbavčić; Jakovetić Tanasković, Sonja M.  ; Jovanović, Jelena R.  ; Šekuljica, Nataša Ž.  ; Knežević-Jugović, Zorica D.  
Година: 2019
Публикација: Food Quality and Safety, Health and Nutrition Congress - NUTRICON 2019
Издавач: Consalting and Training Centre KEY, Macedonia, Ohrid, Macedonia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 987-608-4565-13-0 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: br. Book of Abstracts, Vladimir Kakurinov (editor) str. 73-73
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/216707
URL: http://www.keyevent.org/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.