Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of moisture content on enzyme production by solid state fermentation on soybean meal
Назив: Effect of moisture content on enzyme production by solid state fermentation on soybean meal
Аутори: Luković, Nevena D.  ; Abdalla Ali Salim; Sanja Grbavčić; Jakovetić Tanasković, Sonja M.  ; Jovanović, Jelena R.  ; Šekuljica, Nataša Ž.  ; Knežević-Jugović, Zorica D.  
Година: 2019
Публикација: Food Quality and Safety, Health and Nutrition Congress - NUTRICON 2019
Издавач: Consalting and Training Centre KEY, Macedonia, Ohrid, Macedonia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 987-608-4565-13-0 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: br. Book of Abstracts, Vladimir Kakurinov (editor) str. 73-73
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/216707
URL: http://www.keyevent.org/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.