Резултати

еНаука >  Резултати >  Enzyme-assisted optimized microwave extraction to improve antimicrobial properties of chamomile
Назив: Enzyme-assisted optimized microwave extraction to improve antimicrobial properties of chamomile
Аутори: Cvetanović, Aleksandra  ; Mašković, Pavle  ; Radojković, Marija  ; Vujanović, Milena  ; Petronijević, Mirjana  ; Adamović, Dušan; Zeković, Zoran  
Година: 2019
Публикација: 18th Conference Annual Meeting on Nutrition, Food Sciences and Diet, Dubai
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 26-26
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/217308
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Подаци и/или пуни текст су непотпуни
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.