Резултати
еНаука >
Резултати >
Vacuum and modified atmosphere packaging effect on enterobacteriaceae behaviour in minced meat
Назив: | Vacuum and modified atmosphere packaging effect on enterobacteriaceae behaviour in minced meat | Аутори: | Đorđević, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Journal of Food Processing and Preservation | ISSN: | 0145-8892![]() ![]() |
Издавач: | Wiley, Hoboken | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 41 br. 2 str. e12837-e12837 | DOI: | 10.1111/jfpp.12837 | WoS-ID: | 000399356500058 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84994141245 | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1506 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/217654 |
Пројекат: | Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034) | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.