Резултати

еНаука >  Резултати >  Vacuum and modified atmosphere packaging effect on enterobacteriaceae behaviour in minced meat
Назив: Vacuum and modified atmosphere packaging effect on enterobacteriaceae behaviour in minced meat
Аутори: Đorđević, Jasna  ; Bošković, Marija  ; Dokmanović, Marija  ; Branković-Lazić, Ivana  ; Ledina, Tijana  ; Suvajdžić, Branko  ; Baltić, Milan Ž. 
Година: 2017
Публикација: Journal of Food Processing and Preservation
ISSN: 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор
Издавач: Wiley, Hoboken
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 41 br. 2 str. e12837-e12837
DOI: 10.1111/jfpp.12837
WoS-ID: 000399356500058
Scopus-ID: 2-s2.0-84994141245
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1506
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/217654
Пројекат: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

13
SCOPUSTM
8
OpenCitations
10
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.