Резултати

еНаука >  Резултати >  Analytical profiling of food-grade extracts from grape ( Vitis vinifera sp.) seeds and skins, green tea ( Camellia sinensis ) leaves and Limousin oak ( Quercus robur ) heartwood using MALDI-TOF-MS, ICP-MS and spectrophotometric methods
Назив: Analytical profiling of food-grade extracts from grape ( Vitis vinifera sp.) seeds and skins, green tea ( Camellia sinensis ) leaves and Limousin oak ( Quercus robur ) heartwood using MALDI-TOF-MS, ICP-MS and spectrophotometric methods
Аутори: Ricci, Arianna; Parpinello, Giuseppina P.; Palma, Aline S.; Teslić, Nemanja  ; Brilli, Claudio; Pizzi, Antonio; Versari, Andrea
Година: 2017
Публикација: Journal of Food Composition and Analysis
ISSN: 0889-1575 Journal of Food Composition and Analysis Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 59 str. 95-104
DOI: 10.1016/j.jfca.2017.01.014
WoS-ID: 000402347100015
Scopus-ID: 2-s2.0-85014866580
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/219751
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.