Резултати
еНаука >
Резултати >
Analytical profiling of food-grade extracts from grape ( Vitis vinifera sp.) seeds and skins, green tea ( Camellia sinensis ) leaves and Limousin oak ( Quercus robur ) heartwood using MALDI-TOF-MS, ICP-MS and spectrophotometric methods
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Analytical profiling of food-grade extracts from grape ( Vitis vinifera sp.) seeds and skins, green tea ( Camellia sinensis ) leaves and Limousin oak ( Quercus robur ) heartwood using MALDI-TOF-MS, ICP-MS and spectrophotometric methods | Аутори: | Ricci, Arianna; Parpinello, Giuseppina P.; Palma, Aline S.; Teslić, Nemanja ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Journal of Food Composition and Analysis | ISSN: | 0889-1575![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 59 str. 95-104 | DOI: | 10.1016/j.jfca.2017.01.014 | WoS-ID: | 000402347100015 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85014866580 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/219751 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.