Назив: | Istraživanje dobijanja, karakterizacija i optimizacija svojstava aktivnog, biorazgradivog, ambalažnog materijala na bazi pogače uljane tikve goliceе |
Остали називи: | Istraživanje dobijanja, karakterizacija i optimizacija svojstava aktivnog, biorazgradivog, ambalažnog materijala na bazi pogače uljane tikve golice Research of obtaining, characterization and optimization of properties of active, biodegradable, packaging material based on pumpkin oil cake |
Аутори: | Bulut, Sandra |
Ментор: | Lazić, Vera |
Остала ауторства: | Kocić-Tanackov, Sunčica ; Lazić, Vera ; Popović, Senka ; Petrović, Lidija ; Petrović, Tanja |
Година: | 2021 |
Издавач: | Novi Sad: Autorski reprint Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad |
Тип резултата: | Докторска дисертација |
Колација: | str. 1-214 |
URI: | http://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija161614304309569.pdf?controlNumber=(BISIS)117635&fileName=161614304309569.pdf&id=17606&source=NaRDuS&language=sr http://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=117635&source=NaRDuS&language=sr http://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/IzvestajKomisije161614308095933.pdf?controlNumber=(BISIS)117635&fileName=161614308095933.pdf&id=17607&source=NaRDuS&language=sr https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/18371 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/220231 |
Пројекат: | Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010) |
М-категорија: | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |