Резултати

еНаука >  Резултати >  Istraživanje dobijanja, karakterizacija i optimizacija svojstava aktivnog, biorazgradivog, ambalažnog materijala na bazi pogače uljane tikve goliceе
Назив: Istraživanje dobijanja, karakterizacija i optimizacija svojstava aktivnog, biorazgradivog, ambalažnog materijala na bazi pogače uljane tikve goliceе
Остали називи: Istraživanje dobijanja, karakterizacija i optimizacija svojstava aktivnog, biorazgradivog, ambalažnog materijala na bazi pogače uljane tikve golice
Research of obtaining, characterization and optimization of properties of active, biodegradable, packaging material based on pumpkin oil cake
Аутори: Bulut, Sandra  
Ментор: Lazić, Vera 
Остала ауторства: Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Lazić, Vera ; Popović, Senka  ; Petrović, Lidija  ; Petrović, Tanja  
Година: 2021
Издавач: Novi Sad: Autorski reprint
Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Тип резултата: Докторска дисертација
Колација: str. 1-214
URI: http://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija161614304309569.pdf?controlNumber=(BISIS)117635&fileName=161614304309569.pdf&id=17606&source=NaRDuS&language=sr
http://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=117635&source=NaRDuS&language=sr
http://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/IzvestajKomisije161614308095933.pdf?controlNumber=(BISIS)117635&fileName=161614308095933.pdf&id=17607&source=NaRDuS&language=sr
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/18371
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/220231
Пројекат: Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца