Results

eNauka >  Results >  Istraživanje dobijanja, karakterizacija i optimizacija svojstava aktivnog, biorazgradivog, ambalažnog materijala na bazi pogače uljane tikve goliceе
Title: Istraživanje dobijanja, karakterizacija i optimizacija svojstava aktivnog, biorazgradivog, ambalažnog materijala na bazi pogače uljane tikve goliceе
Other Titles: Istraživanje dobijanja, karakterizacija i optimizacija svojstava aktivnog, biorazgradivog, ambalažnog materijala na bazi pogače uljane tikve golice
Research of obtaining, characterization and optimization of properties of active, biodegradable, packaging material based on pumpkin oil cake
Authors: Bulut, Sandra  
Supervisor: Lazić, Vera 
Other contributors: Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Lazić, Vera ; Popović, Senka  ; Petrović, Lidija  ; Petrović, Tanja  
Issue Date: 2021
Publisher: Novi Sad: Autorski reprint
Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Type: Doctoral theses
Collation: str. 1-214
URI: http://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija161614304309569.pdf?controlNumber=(BISIS)117635&fileName=161614304309569.pdf&id=17606&source=NaRDuS&language=sr
http://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=117635&source=NaRDuS&language=sr
http://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/IzvestajKomisije161614308095933.pdf?controlNumber=(BISIS)117635&fileName=161614308095933.pdf&id=17607&source=NaRDuS&language=sr
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/18371
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/220231
Project: Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
M-category: 
70M70

Report a mistake

This message will be sent to your editor

Description field cannot be empty

Find the DOI


Google ScholarTM

Creative Commons License