Title: | Istraživanje dobijanja, karakterizacija i optimizacija svojstava aktivnog, biorazgradivog, ambalažnog materijala na bazi pogače uljane tikve goliceе |
Other Titles: | Istraživanje dobijanja, karakterizacija i optimizacija svojstava aktivnog, biorazgradivog, ambalažnog materijala na bazi pogače uljane tikve golice Research of obtaining, characterization and optimization of properties of active, biodegradable, packaging material based on pumpkin oil cake |
Authors: | Bulut, Sandra ![](/image/organisations_icon_ico.png) |
Supervisor: | Lazić, Vera ![](/image/people_icon_ico.png) |
Other contributors: | Kocić-Tanackov, Sunčica ; Lazić, Vera ; Popović, Senka ; Petrović, Lidija ; Petrović, Tanja ![](/image/organisations_icon_ico.png) |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Novi Sad: Autorski reprint Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad |
Type: | Doctoral theses |
Collation: | str. 1-214 |
URI: | http://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija161614304309569.pdf?controlNumber=(BISIS)117635&fileName=161614304309569.pdf&id=17606&source=NaRDuS&language=sr http://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=117635&source=NaRDuS&language=sr http://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/IzvestajKomisije161614308095933.pdf?controlNumber=(BISIS)117635&fileName=161614308095933.pdf&id=17607&source=NaRDuS&language=sr https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/18371 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/220231 |
Project: | Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010) |
M-category: | |