Резултати

еНаука >  Резултати >  Efekat šok zamrzavanja testa na tehnološke osobine lisnatog peciva obogaćenog vlaknima šećerne repe i semenom čije (Salvia hispanica)
Назив: Efekat šok zamrzavanja testa na tehnološke osobine lisnatog peciva obogaćenog vlaknima šećerne repe i semenom čije (Salvia hispanica)
Остали називи: Effect of shock freezing of dough on the technological properties of puff pastry enriched with sugar beet fiber and chia seed (Salvia hispanica)
Аутори: Selaković, Anastasija
Ментор: Šoronja, Simović, Dragana  ; Šimurina, Olivera  
Остала ауторства: Pajin, Biljana  ; Šereš, Zita  ; Nikolić, Ivana
Година: 2021
Публикација: Универзитет у Новом Саду
Издавач: Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija162626290875533.pdf?controlNumber=(BISIS)117986&fileName=162626290875533.pdf&id=18054&source=NaRDuS&language=sr
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/18498
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/220255
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=117986&source=NaRDuS&language=sr
https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/IzvestajKomisije162625561055530.pdf?controlNumber=(BISIS)117986&fileName=162625561055530.pdf&id=18050&source=NaRDuS&language=sr
Пројекат: Razvoj novih funkcionalnih konditorskih proizvoda na bazi uljarica (RS-31014)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца