Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Uticaj dodatka vrganja (Boletus edulis), lisičarke (Cantharellus cibarius) i crne trube (Craterellus cornucopioides) na ukupan kvalitet barenih kobasica u tipu frankfurtera
Naziv: Uticaj dodatka vrganja (Boletus edulis), lisičarke (Cantharellus cibarius) i crne trube (Craterellus cornucopioides) na ukupan kvalitet barenih kobasica u tipu frankfurtera
Ostali nazivi: The impact of the addition of porcini (Boletus edulis), chanterelle (Cantharellus cibarius) and horn of plenty (Craterellus cornucopioides) on the overall quality of cooked sausages in the type of frankfurters
Autori: Novaković, Saša 
Mentor: Tomašević, Igor  
Ostala autorstva: Živković, Dušan  ; Klaus, Anita  ; Tomović, Vladimir M.  ; Đorđević, Vesna
Godina: 2021
Publikacija: Универзитет у Београду
Izdavač: Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет
Tip rezultata: Doktorska disertacija
VBS COBISS: 45161225
URI: https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/18510
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/220455
http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=8252
http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=45161225
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:23981/bdef:Content/download
Projekat: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
M-kategorija: 
70M70 - Odbranjena doktorska disertacija

Zahtev za ispravku

Poruka će biti poslata Vašem NIO uredniku

Molimo Vas da unesete sadržaj

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Creative Commons licenca