Резултати
еНаука >
Резултати >
Optimization of pasteurization of meat products using pasteurization values (p-values)
Назив: | Optimization of pasteurization of meat products using pasteurization values (p-values) | Аутори: | Rašeta, Mladen ; Jovanović, Jelena ; Becskei, Zsolt ; Branković-Lazić, Ivana ; Mrdović, Boris ; Đorđević, Vesna | Година: | 2021 | Публикација: | 61st International Meat Industry Conference (MEATCON2021) | ISSN: | 1755-1307 Претражи идентификатор | Издавач: | IOP Publishing Ltd | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 854 br. 1 str. 012079-012079 | DOI: | 10.1088/1755-1315/854/1/012079 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85120423775 | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2287 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/220856 https://unilib.phaidrabg.rs/o:271 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200050 (Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd) (RS-200050) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |