Резултати
еНаука >
Резултати >
Uticaj selena organskog i neorganskog porekla i različite količine vitamina E na sadržaj selena i masnokiselinski sastav mesa brojlera
Назив: | Uticaj selena organskog i neorganskog porekla i različite količine vitamina E na sadržaj selena i masnokiselinski sastav mesa brojlera Influence of organic and inorganic selenium and different amounts of vitamine E on content selenium and fatty acids in broiler meat |
Аутори: | Marković, Radmila ; Baltić, Milan Ž. ; Petrujkić, Branko ; Radulović, Stamen ; Krstić, Milena ; Šefer, Dragan | Година: | 2009 | Публикација: | Veterinarski žurnal Republike Srpske | ISSN: | 1840-2887 Претражи идентификатор | Издавач: | Banja Luka : PI Veterinary Institute Republic of Srpska „Dr. Vaso Butozan“ | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 9 br. 1 str. 28-35 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/220909 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2330 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |