Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj selena organskog i neorganskog porekla i različite količine vitamina E na sadržaj selena i masnokiselinski sastav mesa brojlera
Назив: Uticaj selena organskog i neorganskog porekla i različite količine vitamina E na sadržaj selena i masnokiselinski sastav mesa brojlera
Influence of organic and inorganic selenium and different amounts of vitamine E on content selenium and fatty acids in broiler meat
Аутори: Marković, Radmila  ; Baltić, Milan Ž. ; Petrujkić, Branko  ; Radulović, Stamen  ; Krstić, Milena  ; Šefer, Dragan  
Година: 2009
Публикација: Veterinarski žurnal Republike Srpske
ISSN: 1840-2887 Претражи идентификатор
Издавач: Banja Luka : PI Veterinary Institute Republic of Srpska „Dr. Vaso Butozan“
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 9 br. 1 str. 28-35
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/220909
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2330
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Creative Commons лиценца