Резултати

еНаука >  Резултати >  Breadmaking potential of millet flour with addition of modified starches
Назив: Breadmaking potential of millet flour with addition of modified starches
Аутори: Torbica, Aleksandra  ; Tomić, Jelena M.  ; Belović, Miona  ; Živančev, Dragan  ; Dapčević-Hadnađev, Tamara  ; Mastilović, Jasna  ; Kevrešan, Žarko  
Година: 2015
Публикација: XVII Euro Food Chem, Madrid, Spain
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. CHC-P-132-CHC-P-132
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/221471
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.