Резултати
еНаука >
Резултати >
The application of liquid-mass spectrometry for the determination of the food authenticity
Назив: | The application of liquid-mass spectrometry for the determination of the food authenticity | Аутори: | Milojković-Opsenica, Dušanka ; Natić, Maja ; Tešić, Živoslav ; Trifković, Jelena ; S. Kečkeš; U. Gašić | Година: | 2013 | Публикација: | 10th Syposium „Novel technologies and economic development“ | Издавач: | Tehnoloski fakultet u Leskovcu, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 34-34 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/222457 | URL: | http://www.tf.ni.ac.rs/simpoz/simpoz_e.php | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.