Резултати

еНаука >  Резултати >  The application of liquid-mass spectrometry for the determination of the food authenticity
Назив: The application of liquid-mass spectrometry for the determination of the food authenticity
Аутори: Milojković-Opsenica, Dušanka  ; Natić, Maja  ; Tešić, Živoslav ; Trifković, Jelena  ; S. Kečkeš; U. Gašić
Година: 2013
Публикација: 10th Syposium „Novel technologies and economic development“
Издавач: Tehnoloski fakultet u Leskovcu, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 34-34
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/222457
URL: http://www.tf.ni.ac.rs/simpoz/simpoz_e.php
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.