Резултати

еНаука >  Резултати >  Tarragon phenolic extract as a functional ingredient for pizza dough: Comparative performance with ascorbic acid (E300)
Назив: Tarragon phenolic extract as a functional ingredient for pizza dough: Comparative performance with ascorbic acid (E300)
Аутори: Ribeiro, Andreia; Barros, Lillian; Calhelha, Ricardo C.; Carocho, Márcio; Ćirić, Ana  ; Soković, Marina  ; Dias, Madalena M.; Santos-Buelga, Celestino; Barreiro, Maria Filomena; Ferreira, Isabel C.F.R.
Година: 2016
Публикација: Journal of Functional Foods
ISSN: 1756-4646 Journal of Functional Foods Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier B.V
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 26 str. 268-278
DOI: 10.1016/j.jff.2016.08.019
WoS-ID: 000386193400024
Scopus-ID: 2-s2.0-84981712658
URI: http://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/6748
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/223423
URL: https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/6748
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

13
SCOPUSTM
8
OpenCitations
13
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.