Резултати
еНаука >
Резултати >
Tarragon phenolic extract as a functional ingredient for pizza dough: Comparative performance with ascorbic acid (E300)
Назив: | Tarragon phenolic extract as a functional ingredient for pizza dough: Comparative performance with ascorbic acid (E300) | Аутори: | Ribeiro, Andreia; Barros, Lillian; Calhelha, Ricardo C.; Carocho, Márcio; Ćirić, Ana ; Soković, Marina ; Dias, Madalena M.; Santos-Buelga, Celestino; Barreiro, Maria Filomena; Ferreira, Isabel C.F.R. | Година: | 2016 | Публикација: | Journal of Functional Foods | ISSN: | 1756-4646 Journal of Functional Foods Претражи идентификатор | Издавач: | Elsevier B.V | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 26 str. 268-278 | DOI: | 10.1016/j.jff.2016.08.019 | WoS-ID: | 000386193400024 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84981712658 | URI: | http://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/6748 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/223423 |
URL: | https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/6748 | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
13
SCOPUSTM
SCOPUSTM
8
OpenCitations
OpenCitations
13
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.