Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant properties and heat damage of water biscuits enriched with sprouted wheat and barley
Назив: Antioxidant properties and heat damage of water biscuits enriched with sprouted wheat and barley
Аутори: Hidalgo, Alyssa; Tumbas Šaponjac, Vesna  ; Ćetković, Gordana  ; Šeregelj, Vanja  ; Čanadanović-Brunet, Jasna  ; Chiosa, Doina; Brandolini, Andrea
Година: 2019
Публикација: LWT
ISSN: 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 114 str. 108423-108423
DOI: 10.1016/j.lwt.2019.108423
WoS-ID: 000482245900044
Scopus-ID: 2-s2.0-85069746719
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/223545
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/53
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

26
SCOPUSTM
15
OpenCitations
26
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.