Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidant properties and heat damage of water biscuits enriched with sprouted wheat and barley

Назив: | Antioxidant properties and heat damage of water biscuits enriched with sprouted wheat and barley | Аутори: | Hidalgo, Alyssa; Tumbas Šaponjac, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | LWT | ISSN: | 0023-6438![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 114 str. 108423-108423 | DOI: | 10.1016/j.lwt.2019.108423 | WoS-ID: | 000482245900044 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85069746719 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/223545 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/53 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |

SCOPUSTM

OpenCitations

WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.