Резултати

еНаука >  Резултати >  Buckwheat – enriched instant porridge improves lipid profile and reduces inflammation in participants with mild to moderate hypercholesterolemia
Назив: Buckwheat – enriched instant porridge improves lipid profile and reduces inflammation in participants with mild to moderate hypercholesterolemia
Остали називи: -
Аутори: Mišan, Aleksandra  ; Petelin, Ana; Stubelj, Mojca; Mandić, Anamarija  ; Šimurina, Olivera  ; Pojić, Milica  ; Milovanović, Ivan  ; Jakus, Tadeja; Filipčev, Bojana  ; Jenko, Pražnikar Zala
Година: 2017
Публикација: Journal of Functional Foods
ISSN: 1756-4646 Journal of Functional Foods Претражи идентификатор
Издавач: ELSEVIER
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 36 str. 186-194
DOI: 10.1016/j.jff.2017.06.056
WoS-ID: 000408518300021
Scopus-ID: 2-s2.0-85021906952
URI: http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/75
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/223618
Пројекат: Функционални производи на бази жита намењени особама са метаболичким поремећајима
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

18
SCOPUSTM
13
OpenCitations
14
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.