Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Buckwheat – enriched instant porridge improves lipid profile and reduces inflammation in participants with mild to moderate hypercholesterolemia
Naziv: Buckwheat – enriched instant porridge improves lipid profile and reduces inflammation in participants with mild to moderate hypercholesterolemia
Ostali nazivi: -
Autori: Mišan, Aleksandra  ; Petelin, Ana; Stubelj, Mojca; Mandić, Anamarija  ; Šimurina, Olivera  ; Pojić, Milica  ; Milovanović, Ivan  ; Jakus, Tadeja; Filipčev, Bojana  ; Jenko, Pražnikar Zala
Godina: 2017
Publikacija: Journal of Functional Foods
ISSN: 1756-4646 Journal of Functional Foods Pretraži identifikator
Izdavač: ELSEVIER
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 36 str. 186-194
DOI: 10.1016/j.jff.2017.06.056
WoS-ID: 000408518300021
Scopus-ID: 2-s2.0-85021906952
URI: http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/75
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/223618
Projekat: Функционални производи на бази жита намењени особама са метаболичким поремећајима
Izvor metapodataka: Migracija
M-kategorija: 
21aM21a - Rad u međ. časopisu izuzetnih vrednosti

16
SCOPUSTM
13
OpenCitations
13
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.