Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical composition and biological activity of novel types of kombucha beverages with yarrow
Назив: Chemical composition and biological activity of novel types of kombucha beverages with yarrow
Аутори: Vitas, Jasmina  ; Cvetanović, Aleksandra  ; Mašković, Pavle  ; Švarc-Gajić, Jaroslava  ; Malbaša, Radomir  
Година: 2018
Публикација: Journal of Functional Foods
ISSN: 1756-4646 Journal of Functional Foods Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 44 str. 95-102
DOI: 10.1016/j.jff.2018.02.019
WoS-ID: 000430030900012
Scopus-ID: 2-s2.0-85042937195
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/11191
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/223620
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/1635
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

99
SCOPUSTM
42
OpenCitations
87
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.