Резултати
еНаука >
Резултати >
The edible sulphur polypore mushroom Laetiporus sulphureus as a natural source of antioxidants
Назив: | The edible sulphur polypore mushroom Laetiporus sulphureus as a natural source of antioxidants | Аутори: | Klaus, Anita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | 6th International Medicinal Mushrooms Conference | Издавач: | Dr Myko San - Healt from Mushrooms Co, Hrvatska | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-953-56837-0-4![]() ![]() |
Колација: | str. 58-59 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/223782 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.