Резултати

еНаука >  Резултати >  Ethanolic spice extracts and wine as natural antifungals in raw pork meat
Назив: Ethanolic spice extracts and wine as natural antifungals in raw pork meat
Аутори: Mitić Ćulafić, Dragana S.  ; Sanja Brnjoš; Tatjana Stević  ; Nikolić, Biljana J.  ; Knežević-Vukčević, Jelena B. ; Mirjana Pavlović
Година: 2018
Публикација: 6th Workshop Specific Methods For Food Safety And Quality
Издавач: Vinča Institute of Nuclear Sciences, The Society of Physical Chemistry of Serbia, University of Belgrade-Faculty of Physical Chemistry
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7306-148-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 163-166
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/225227
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.