Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterization of extra-hard cheese produced from donkeys’ and caprine milk mixture
Назив: Characterization of extra-hard cheese produced from donkeys’ and caprine milk mixture
Остали називи: -
Аутори: Šarić, Ljubiša  ; Šarić, Bojana  ; Mandić, Anamarija  ; Hadnađev, Miroslav  ; Lazarević, Jasmina  ; Milovanović, Ivan  ; Tomić, Jelena  
Година: 2016
Публикација: Dairy Science and Technology
ISSN: 1958-5586 Dairy Science and Technology Претражи идентификатор
Издавач: SPRINGER
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 96 br. 2 str. 227-241
DOI: 10.1007/s13594-015-0261-2
WoS-ID: 000369425700007
Scopus-ID: 2-s2.0-84957567297
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/225413
http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/46
Пројекат: Функционални производи на бази жита намењени особама са метаболичким поремећајима
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

12
SCOPUSTM
10
OpenCitations
11
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.