Резултати
еНаука >
Резултати >
Chemometric characterization of twenty three culinary herbs and spices according to antioxidant activity

Назив: | Chemometric characterization of twenty three culinary herbs and spices according to antioxidant activity | Аутори: | Nikolić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION | ISSN: | 2193-4126![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 13 br. 3 str. 2167-2176 | DOI: | 10.1007/s11694-019-00137-0 | WoS-ID: | 000481420900057 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85065240556 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/225507 | Пројекат: | Ministry of Education, Science and Technological Development of the Republic of Serbia [172047, 172051] Serbian Academy of Sciences and Art (SASA), Branch of SASA in Nis [0-13-18] |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |

SCOPUSTM

OpenCitations

WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.