Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemometric characterization of twenty three culinary herbs and spices according to antioxidant activity
Назив: Chemometric characterization of twenty three culinary herbs and spices according to antioxidant activity
Аутори: Nikolić, Jelena  ; Mitić, Violeta  ; Stankov Jovanović, Vesna  ; Dimitrijević, Marija  ; Stojanović, Gordana  
Година: 2019
Публикација: JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
ISSN: 2193-4126 Journal of Food Measurement and Characterization Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 13 br. 3 str. 2167-2176
DOI: 10.1007/s11694-019-00137-0
WoS-ID: 000481420900057
Scopus-ID: 2-s2.0-85065240556
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/225507
Пројекат: Ministry of Education, Science and Technological Development of the Republic of Serbia [172047, 172051]
Serbian Academy of Sciences and Art (SASA), Branch of SASA in Nis [0-13-18]
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

18
SCOPUSTM
9
OpenCitations
14
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.