Резултати

еНаука >  Резултати >  Maize (Zea mays L.) Suitability for Wet Milling and Animal Nutrition in Relation to Physical and Chemical Quality Parameters
Назив: Maize (Zea mays L.) Suitability for Wet Milling and Animal Nutrition in Relation to Physical and Chemical Quality Parameters
Аутори: Marija Milašinović-Šeremešić  ; Olivera Đuragić  ; Milica Radosavljević; Ljubica Dokić  
Уредници: Dunn, Sarah
Година: 2021
Публикација: Zea mays L.: Cultivation, and Uses, Chapter 2
Издавач: Nova Science Publishers, USA.
Тип резултата: Поглавље у монографији
ISBN: 978-1-53619-181-3 Претражи идентификатор
Колација: str. 51-81
Scopus-ID: 2-s2.0-85108934528
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/226374
URL: https://novapublishers.com/shop/zea-mays-l-cultivation-and-uses/
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Đuragić, Olivera
Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

1
SCOPUSTM

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.