Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Estimation of changes in riboflavin content in pasteurized and UHT cow milk during refrigerated storage
Naziv: Estimation of changes in riboflavin content in pasteurized and UHT cow milk during refrigerated storage
Autori: Sunarić, Slavica  ; Denić, Marko  ; Kocić, Gordana  ; Trutić, Nataša 
Godina: 2011
Publikacija: 26th Symposium on Recent Developments in Dairy Technology
Izdavač: Tehnološki fakultet Novi Sad, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Srbija
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-80995-93-9 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 72-72
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/227828
URL: http://www.ftevents2011.uns.ac.rs/
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.